Fo**** ****an
Super jocurile din pachet
Te-a ajutat? 0 0 0
ni****** ******et
Am folosit unul similar cumparat din alta parte dar mirosea a cauciuc asa ca am zis sa incerc acesta. Intradevar, nu miroase a cauciuc asa cum promite reclama, si pare mai de calitate. La celalalt s-a rupt o bucatica unde trebuia sa adaug clemele, dar asta pare mai bine facut, sper sa tina.
To*** ***el
am primit comanda repdee, chiar a doua zi. am inceput deja sa lucrez cu cel de nivelul 4 dar cred ca trebuia sa iau si 3-ul inainte.
Ma**** *******nu
Deci l-am luat și eram mai degraba sceptic dar la prețu asta am zis că merită sa încerc. Am făcut deja de vreo 3 zile și pot spune că simt ceva diferența, nu se vede încă, vedem dupa o lună. Simt mușchii mai încordați și practic ii și simt ca is acolo, înainte nici nu știam că se pot lucra mușchii astia :)) vedem. până acum multumit
Iu**** ***ri
La inceput am avut impresia ca nu face nimic. m-am dat batut. dupaia am zis sa mai incerc.dimineata cand ma duc la lucru si conduc oricum nu am ce face si mi-am propus sa fac in fiecare dimineata 20 minute. Sa stii ca are efect daca te ti. Recomand!
ap***** ***am
Nu am crezut că dă rezultate așa repede, dar din prima zi deja simțeam că lucrează bine maxilarul, sunt optimist să văd mai departe.
Al*** ****ci
deci transportul a durat 3-4 zile, dar per total sunt super multumita de produs. de firma de curierat nu...
Vi**** *******ta
Scepticismul a fost mare la inceput da am zis sa incerc. fac deja de 2 saptamani. simt maxilarul mai mare dar nu imi dau seama. Sotia mea zice ca se vede diferenta. Trebuia sa fac o poza la inceput, dar oricum se simte mai umflat si mai masiv.
Em***** ***tu
Primele rezultate după 2 săptămîni deja, super. Păcat că nu am facut poze.
Am** ******in
Am luat din prima nivelul 4, sa nu faceti greseala asta... incepeti cu ceva mai usor. am mai dat o comanda pentru 2 si 3.
Al**** *****ta
Il folosesc cand ma uit la filme de obicei fiindca nu trebe sa fiu atent la exercitii,Am impresia ca da roade.
Ag**** *****ea
Am hotărât cu soțul sa ne apucam de sport :D și sa scăpăm de obrăjorii bolfosi crescuți in carantina :D
Comanda a venit repede, in 2 zile. Am luat acest set ca e la oferta foarte buna. Primele doua nivelei folosesc eu, cele mai grele nivele - soțul. Nu are miros neplăcut de cauciuc. E destul de greu, se simte îndată efectul. Avem 3 zile de când facem execrcitiile. La o luna revin cu o recenzie :D
Abia aștept sa zic adio la obrăjorii mei.

Categorii