Politica magazinului

Bine ati venit in magazinul online Legendary Body

Inainte de plasarea unei comenzi va rugam sa cititi cu atentie Politica Magazinului.

De asemenea, am actualizat Politica de Confidentialitate a sitului. CLICK AICI pentru a o citi. Introducand datele dvs pe site sunteti de acord cu ea.

Prin plasarea unei comenzi pe Legendary-Body.ro dati acceptul asupra conditiilor mentionate mai jos.

Site-ul www.Legendary-Body.ro apartine Gaspar Paul-Bernard PFA, str.Cotul Mic nr.65b, loc: Lugoj, Judetul Timis. CUI: 42189836, Nr.Ord.Reg.Com: f35/106/2020. Telefon: 0742195158. Email: contact@legen-dary.ro


Securitatea datelor personale

Informatiile din formularul de inregistrare vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor,  promotii, newsletterul periodic etc.
Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

Parola dumneavoastra este secreta, stocata in baza de date al sitului si este imposibil ca noi sau ca oricine altcineva sa o afle.


Returnarea produselor

In cazul in care sunteti nemultumit de produsele comandate le puteti returna in termen de 14 lucratoare de la data primirii. Inainte de a returna produsele va rugam sa ne contactati la adresa de email contact@legen-dary.ro si sa mentionati in mesaj numarul comenzii din care doriti sa returnati produse.
In maxim 15 de zile de la data returnarii veti primi contravaloarea comenzii.
Toate cheltuielile de transport ale produselor vor fi suportate de client.
Returnarea produselor se supune ordonantei nr. 130 din 31.09.2000 aprobata si completata prin legea nr. 51 din 21.01.2003 privind regimul contractelor la distanta.
Conform legislatiei mentionate, Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau folosire.
Legislatia romaneasca prevede urmatoarele: "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 15 zile lucratoare, fara penalitari si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".
Produsele "toner facial" si cele care sunt utilizate oral nu pot fi returnate daca sunt folosite.


Imagini si descrieri

Imaginile prezentate pe site sunt cu titlu informativ, produsele pot diferi in orice fel fata de imaginea afisata pe site.
Facem eforturi pentru ca pozele produselor sa fie cat mai aproape de realitate dar din cauza unor factori ce nu depind de noi acest lucru nu este intotdeauna posibil.
Pozele de produs sunt realizate de catre site-ul Legendary Body si sunt proprietatea acestuia. Este interzisa folosirea lor in alte scopuri decat aceea de informare pe site-ul nostru.
Toate preturile afisate pe site contin TVA. Legendary-Body.ro isi rezerva dreptul de a schimba preturile si descrierile produselor afisate pe site fara o notificare prealabila.
Site-ul Legendary-Body.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventuale greseli de tiparire si afisare. Incercam sa remediem in cel mai scurt timp posibil eventualele greseli.


Plata Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro).Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard

 

Site-ul Legendary-Body.ro nu ofera nici un fel de garantie directa sau indirecta ca serviciul oferit va fi potrivit cerintelor dvs.

Site-ul Legendary-Body.ro functioneaza conform prevederilor legale in vigoare.

Categorii